Internetdiensten, Webdesign, Webhosting, SEO, MySQL, Databases, Infozuilen, Infokiosken, Kiosksysteem
Webdesign
Wilt u een visueel aantrekkelijke website laten maken door professionele mensen, dan bent u hier aan het juiste adres. Websites maken is geen eenvoudige opdracht. Het internet is een zeer gecompliceerd medium waar marketing, positionering binnen zoekmachines, dynamisch veranderende inhoud en de juiste informatie op de juiste plaats van groot belang is.
Waarom metanet ?
Het aanwezig zijn op het internet is van essentieel belang voor een bedrijf. Meer en meer mensen gebruiken het internet om bedrijven te zoeken. Hierop spelen wij in.
Door onze jarenlange ervaring met het ontwerpen en programmeren van websites en webapplicaties en met onze uitgebreide know-how kunnen wij uw bedrijf helpen om een aanwezigheid op het internet op te bouwen en zo uw afzetmarkt exponentieel te vergroten.
Een professioneel aanwezig zijn op het internet kan een eenvoudig visitekaartje zijn, gekoppeld aan bijhorend emailadres maar kan ook een e-commerce systeem zijn waar uw klanten uw brochures bekijken, uw productinformatie opvragen en bestellingen plaatsen.
Websites vs. Webapplicaties
Wij maken een duidelijk onderscheid tussen websites en webapplicaties. Men spreekt over een webapplicatie als er informatie rechstreeks vanuit uw bedrijf gekoppeld wordt aan uw website. Het is meestal mogelijk om uw database of boekhoudprogramma op een veilige manier te koppelen aan uw website, zodat alle gewenste informatie, zoals productinformatie, foto's en prijzen, onmiddellijk aanwezig zijn op uw website. U hoeft niet 2 keer alles in te geven. Uiteraard is veiligheid hierbij van het grootste belang.
Ik wil een website...
Een heel goede beslissing. Klik in het menu op 'Contact' en vertel ons uw plannen. We maken een afspraak met u om de geplande website te bespreken en komen zo tot een offerte. Dit alles volledig vrijblijvend.
Ik heb reeds een website, maar wil deze een nieuwe look geven
Geen enkel probleem! Contacteer ons om concrete afspraken te maken.
Onze tarieven
  Light Basic Optimized Advanced
Pagina's 1 afspraak afspraak Unlimited
Domein (optie) 29€/j 29€/j 29€/j 19€/j
Prijs creatie 150 € 85 €/pag 110 €/pag Afspraak

U wenst liever zelf uw website te schrijven? Wij bieden u een websitestructuur die u volledig kan aanpassen qua layout en inhoud met de simpliciteit van uw alledaagse tekstverwerker! U hoeft geen programmeur te zijn om uw eigen website aan te passen. Bent u geïnteresseerd, kijk dan snel bij onze Comfort formule